Motorcyklar

Min julafton

Igår var det julafton och strålande solsken, en perfekt kombination för att ge sig ut på hojtur. Så det gjorde jag, Katie, Jordan, Fred och Katies lillebror Mike.

Med hjälp av kartor och väderappar lyckades vi pussla ihop en heldagstur som inte gick för högt upp i bergen (där det just nu är snö) men samtidigt mest bestod av slingriga bergsvägar. Det var något av en utmaning, men det gick bra. Ingen frös.

Paul och jag skulle egentligen ha tagit hojarna på en roadtrip den här veckan, men det skulle regna, snöa och/eller bli svinkallt i alla riktningar så vi bestämde oss för att ställa in. Det är bara i San Diego och LA det är varmt, tydligen. Plus att Paul är förkyld. Så nu gör vi så här och åker på små dagsturer istället. Jag har alltså ledigt resten av veckan utan några direkta planer. Känns ganska skönt för omväxlings skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *