Listor

Mina topp 9 mest gillade foton på Instagram 2018

Jag har börjat tröttna lite på Instagram, vilket känns sorgligt. Det finns en massa personer jag följer men vars foton jag aldrig ser i mitt feed längre. Och på samma sätt märks det att mina foton inte dyker upp i andra feed länge heller, har fått betydligt färre likes det här året än förra året trots fler följare.

Det är väl fånigt att ens bry sig. Men jag har bara börjat lessna på alla algoritmer. Och postar knappt något på Instagram längre. Vi får se om det blir bättre. Jag gillar ju egentligen Instagram och vill inte lägga ner det helt.

Med allt det sagt kommer här mina topp 9 bilder på IG det här året. Samma tema som i vanliga fall. Motorcyklar, alltså.

På nionde plats: Denna bild på mig och min chopper, tagen av Jesse Bowen.

På åttonde plats: En av mina favoritbilder från vår Kanada-roadtrip i somras. Katie och jag framför en av alla turkosa sjöar i Banff National Park, Kanada.

På sjunde plats: Min bästa snyggbild, tagen av Jesse Bowen. Jag la upp denna 1 september för att fira att jag hade bott i USA i exakt 10 år.

På sjätte plats: Ytterligare ett foto taget av Jesse Bowen. Det tredje hittills på denna lista. Begåvad kille det där.

På femte plats: Någon gång i våras bestämde jag mig för att klippa av mig håret och färga det svart igen. Kände mig genast som mig själv igen. Det gick tydligen hem.

På fjärde plats: Jag installerade sadelväskor på min hoj inför vår Kanada-roadtrip. Så här såg jag ut medan jag gjorde det.

På tredje plats: Första dagen på vår roadtrip i somras var det 40 grader varmt större delen av vägen. Vi stannade på en bensinstation på gränsen mellan Nevada och Kalifornien och hällde kallt vatten över oss själva. Så här såg jag (och mitt hjälmhår), Katie och Jordan ut i hettan.

På andra plats: En bild från januari efter att jag hade kört min chopper på motorvägen för första gången. Det var en upplevelse kan vi väl säga.

Och på första plats, med 1575 likes: Hade en bra luggdag och fixade något på hojen, minns inte riktigt vad. Kedjan är av så det måste varit något viktigt.

Det var det. Om ni vill hänga med på mina äventyr på Instagram heter jag @cylinderella där. Lovar att i alla fall försöka lägga upp fler bilder där i fortsättningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *