Äventyr,  Motorcyklar

En bra dag och en dålig

Det här har varit en helg av kontraster. Vi börjar med lördagen…

Jag vaknade lördag morgon och hade sjukt ont i ryggen. Sen blev det gradvis värre tills jag knappt kunde stå upp. Det gjorde ont att sitta och ligga ner också, men att ligga på rygg var snäppet bättre än alla andra positioner. Så jag låg så här ganska exakt hela dagen och kände mig miserabel. Hunden och katterna turades om att hålla mig sällskap. Snällt. 

På söndagen hade det mystiska ryggontet gått över, så jag gjorde det bästa av min nyfunna kroppsliga frihet och tog hojen på långtur med Katie och Nicole. Vi stannade i Borrego Springs för att äta lunch (och ta kort med palmerna och bergen i bakgrunden).

Vi körde sammanlagt omkring 50 mil, mestadels genom berg och öken. Kanske inte världens bästa idé för ryggen, men det var extremt välbehövligt för själen. 

Idag är det måndag och jag har ont i ryggen igen, men det är i alla fall röd dag pga Martin Luther King Day så jag behöver inte sitta i en kontorsstol hela dagen. Om det här inte blir bättre snart får jag nog uppsöka en läkare och/eller kiropraktor. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *