Vardagsanekdoter

Hej från Palm Springs

Hej bloggen! Jag är i Palm Springs för en jobbgrej fram tills på lördag. Älskar Palm Springs och hade peppat på att få ta hojen hit och hänga i några dagar, sen ta den långa vägen hem. Men vi har haft en riktig vinter här, i alla fall nästan, och det ska tydligen snöa i bergen i helgen. Och för att ta sig hit från San Diego måste man köra över minst ett berg. Det är inte så kul att köra hoj i snö, så jag tog bilen istället. 

Om man bortser från hur jäkla ont jag har i ryggen (har fått köpa ett ryggskydd för att ens kunna stå upp ordentligt, och jag har bokat tid hos en läkare för detta, så här kan man ju inte leva) så var det ändå ganska trevligt att köra de 20 milen hit, även om min bil inte är ergonomisk nånstans. Jag kör knappt bil över huvud taget i vanliga fall och kan inte ens minnas sist jag tog bilen längre än till mataffären typ. Nu satt jag med en kudde bakom ryggen och lyssnade på poddar hela vägen, plus att jag slapp frysa. 

Bor på ett tikihotell och tänkte gå och sätta mig i jacuzzin i någon timme. Det borde väl ryggen tycka om? Här är förresten utsikten från mitt hotellrum. Palmer och pool, två av mina favoritgrejer.

6 Comments

 • CC

  Hoppas du får härliga dagar i Palm Springs.
  Vi tar vägen därom när vi åker från LA till Viva.
  Ska oxå bo på Caliente. (Bodde där för två år sen oxå när vi var där.)
  Har du åkt upp i linbanan någon gång? Tyckte det var en häftig upplevelse!
  Och Maarten Botanical Garden?

  • Cinderalley

   Åh trevligt! Jag har inte bott på Caliente innan men vet inte om jag är så imponerad? Min kyl funkade inte, knappt nåt varmvatten i duschen, och så hittade jag en stor död kackerlacka bredvid sängen. Men men. Jag hade kanske bara otur…
   Har inte åkt linbanan, men lär väl göra det nån gång när det inte är mitt i vintern och snö på toppen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *