Helgen som gick

Sol, gamla bilar och drag race

Något fantastiskt hände i helgen, nämligen att det slutade regna! Det var till och med lite varmt? Vi firade i lördags med att gå till Big 3, ett årligt swapmeet för bil- och motorcykelgrejer. UTAN JACKA, det ni!

På Big 3 kan man köpa alla möjliga spännande fordon och andra grejer. Alltså verkligen lite vad som helst. Det hjälper om man vet vad man letar efter. Jag kunde inte komma på något jag behövde, men Paul var på jakt efter ett nytt mobilskal och snowboardkläder för vår Norge-resa. Ni ser, lite vad som helst. (Han hittade dock ingetdera.) 

Tog en ölpaus med Edy och Katie hos våra kompisar som var där och sålde grejer. De hade kall öl och stolar! Välkommet efter att ha gått runt i några timmar. 

Sen gick vi och åt lunch på Kairoa, ett sprillans nytt bryggeri med massa god vegansk och vegetarisk mat. Så här såg jag ut inne på deras toalett. Vet ni att jag känner mig ungefär 100 gånger snyggare utan tandställningen, antagligen mest för att jag kan ha läppstift igen. Fast jag glömmer fortfarande att le med tänder, det är så ovant. Har även en ny boilersuit som jag gillar. 

Efter lunchen tog vi en sväng förbi Ace och Edys garage där det byggdes choppers. Vi avslutade den här alldeles strålande dagen med att åka hem till Katie och Jordan och kolla på finalen av RuPaul’s Drag Race All Stars 4 och dela på min löneförhöjningschampagne. Så här tyckte vi om hur finalen slutade: ???‍♀️

One Comment

  • Ulf

    Du är alltid snyg! Med eller utan tandställning, med eller utan läppstift.
    Också i en boilersuit. Vad det nu är? Ser ut som en rätt häftig kombo av overall och knytblus. Stiligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *