Vardagsanekdoter

Blommor i öknen

Här var det tyst. Jag skyller på att jag har varit i Cincinnati i en vecka och jobbat. Det är så intensivt när jag är där. Långa dagar på kontoret med en massa möten, sen alltid middag och drinkar med kollegorna efteråt. Det är roligt och givande, men extremt utmattande, speciellt efter flera dagar på raken. Just nu är det dessutom vinter i Ohio, det snöade och var svinkallt medan jag var där. 

Min Lyft-chaufför på väg till Cincinnatis flygplats igår sa att han tyckte att jag såg så ung ut att han hade tänkt fråga var mina föräldrar var när han plockade upp mig. När jag sa att jag var över 30 undrade han vad min man tyckte om att jag var ute och reste utan honom.

Män i mellanvästern, alltså. 

Men i alla fall. Jag kom hem till San Diego igår kväll och stupade direkt i säng. Paul är i Las Vegas så det är bara jag och djuren hemma. Idag tog jag med mig Steve på en liten roadtrip till Borrego Springs, där det just nu pågår en så kallad “super bloom”. Så fint att se blommor och grönska i öknen. Jag tänkte skriva en artikel om detta för jobbet, annars hade jag nog inte pallat att ta mig någonstans idag. Så trött efter allt flängande.

Okej, det var allt. Måste sova nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *