Uncategorized

Skandinavien mitt i vintern

Mitt i all den här potentiella husköparstressen har jag nästan glömt bort hur fint det ska bli att få hänga i Norge med min familj (halva familjen på bild ovan) nästa vecka. En dag tänkte Paul och jag även ta bilen till Mora så att jag kan ansöka om ett nytt pass på passexpeditionen där. Jag är så peppad på att få en hel dag i Sverige, ni fattar inte.

Tänkte gå in på Akademibokhandeln i Mora och köpa ett gäng svenska böcker, har en lång lista. Vill även plocka på mig några bra deckare. Om ni har läst några bra svenska deckare (eller romaner i allmänhet för den delen), helst som finns ute i pocket nu, tar jag hemskt gärna emot tips!

Och så ska jag köpa godis. Kexchoklad! Gott & Blandat! Kanske den formbara färsen, även om det för all del inte räknas som godis. 

Skandinavien mitt i vintern. Det var verkligen inte igår. 

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *