Vardagsanekdoter

En vanlig vardag

Ni vet den där utmaningen som gick runt på Twitter för ett tag sen där man skulle posta sitt senast skickade sms, och det skulle vara ens sista ord i livet? Om jag skulle göra den idag skulle mina sista ord vara: “I just peed in the bathtub”. 

Jag har en känsla av att många tänker sig att livet i Kalifornien är ganska glamoröst. Vi har perfekt väder, kändisar överallt, vita stränder, vackra solnedgångar, osv. Men idag känns allt detta väldigt långt från min egen verklighet. Det regnar ute (wtf? trodde vi var klara med detta väder nu), jag är täckt i katthår (se bildbevis ovan) och vår toalett har gått sönder.

Jag jobbar hemifrån och dricker litervis med vatten varje dag, så att inte ha en fungerande toalett är… lite jobbigt. Funderade på att knacka på hos grannen för att fråga om jag kunde låna deras toa, men eftersom det regnar vill jag helst inte gå ut. Så jag kissade just i badkaret. Sen messade jag Paul för att berätta detta för honom. 

Nu är både vår toalett och vår ugn trasiga. Vilken dag som helst ringer vi någon som kan fixa detta. 

Varsågoda, en inblick i mitt glamorösa liv.

3 Comments

  • Jenny

    Satt och tänkte på just det här för någon dag sen, att folk tror att när man bor i södra kalifornien så är man säkert iblandad i något glamoröst och spännande. Det är alltid lika roligt att berätta att jag har världens tråkigaste jobb och jag är hemma nästan hela tiden (och jag har också toalett problem hemma.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *