Djur

Klippkort hos veterinären

Den här lilla hunden alltså. Är det inte hans ögon som smälter så är det något annat. Våra kompisar gillar att skoja om Pauls och mina betalningar till varandra på betalningsappen Venmo, eftersom ca 90% av dem har beskrivningar i stil med “Vet bill for Steve” eller “Meds for Steve”. Men sånt är livet när man adopterar en gammal skrutt. 

Häromdagen var vi hos veterinären igen. Steve hade plötsligt fått svårt att andas. Det händer ibland, men det brukar gå över efter någon minut. Den här gången gick det dock inte över, så vi körde honom till veterinären. Så fort vi kom dit började han andas normalt igen, men vi blev i alla fall hemskickade med både antibiotika och probiotika (borde inte de nollställa resultatet, kan man fråga sig). Enligt veterinären är andningssvårigheterna något som kallas reversed sneezing, vanligt hos små hundar.

Nu verkar Steve må bra igen förutom att han inte äter. Vill inte ens ha hundgodis. Så det blir nog en sväng till veterinären igen. De borde ge oss klippkort. 

4 Comments

 • Gunnie

  I min värld är det lite alarmerande med en hund som inte äter, men så har jag ju den förmodligen mest matglada hund som finns. En äkta labradåre!❤️ Hopppas Steve får tillbaka sin aptit!

  • Cinderalley

   Steve är extremt petig med maten, det är en utmaning att få honom att äta två gånger om dagen. Sån himla konstig hund!

 • Annika

  Omvända nysningar brukar (för oss) vara noskvalster. En dos Bravecto som han ändå får mot fästingar den här tiden på året, så är det kirrat. 🙂

  (Blev fö påmind om din blogg igen tack vare Sandra Beijers inlägg, är nog en 4-5 år sedan jag läste senast. Glad att jag har hittat tillbaka!)

  • Cinderalley

   Intressant! Det borde vi kolla upp. Har ju två katter också så det är liksom päls överallt i huset, tänker att det kan ha något att göra med nysningarna också.

   Åh kul att du är här igen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *