Helgen som gick

En söndag med kompisar och hundar

Helgen som gick var både midsommarhelg och Born Free-helg. Jag har ju åkt på Born Free (en gigantisk motorcykelträff i Orange County) i säkert sju-åtta år på raken, men i år… kände jag inte för att gå? Så jag stannade hemma med Steve. 

Vi har haft ett sjukt jobbigt problem med loppor på alla djuren i år, så Steve fick börja sin söndag med ett loppbad, som han HATADE. (Var även hos veterinären med båda katterna i fredags och fick loppmedicin, så förhoppningsvis blir det bättre snart. Stackars djuren.) Sen åkte vi hem till Katie och hängde på en filt i hennes trädgård.

Stacey kom över med ett sexpack Bon & Viv, vilket är typ smaksatt mineralvatten med alkohol. Det var godare än jag hade väntat mig, eftersom jag inte gillar mineralvatten. Här lyckades vi få till det kanske första fotot någonsin på min hund och alla Katies tre hundar tillsammans.

Den här hunden är så jäkla konstig. Men rolig. Och extremt gullig. 

Katie var dessutom hundvakt åt två andra hundar, så det var sammanlagt 6 stycken som hängde med oss den här dagen. Fin söndag med tvåbenta och fyrbenta kompisar. 

2 Comments

  • L.

    Lilla Steve, skrutten ♡
    Men hur funkar det med tungan som hänger ut, blir den inte liksom…helt torr och sprucken när den är utanför munnen hela tiden?

    • Cinderalley

      Den är alltid helt torr när han vaknar på morgonen eftersom han sover med den utanför. Men under dagen åker den liksom in och ut ganska mycket, så den brukar inte bli så torr?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *