Resor

Man måste vara hemma ibland

Jag har alltid velat ha ett jobb där jag får resa mycket. Och nu har jag det. Så jag borde verkligen inte klaga. Men just nu känner jag mig bara så enormt TRÖTT av allt flängande. Är mentalt och fysiskt utmattad. 

Först var det en månad i Sverige. Den var självvald och välbehövlig, men sen blev jag sjuk när jag kom hem, precis i tid för att åka till South Dakota i några dagar. Igår kom jag hem från fyra dagar i Kentucky (bild ovan på en solnedgång jag såg där). Och nästa vecka ska jag till Oregon och Washington. Kombinerar jobb med en mini-roadtrip och en baby shower. 

Sen har jag inga andra resor planerade förrän oktober och tänkte försöka hålla fast vid det. Ibland måste man ju vara hemma också.

Vi har långhelg den här helgen pga Labor Day och i vanliga fall brukar jag ha panik över att inte ha något inplanerat när jag har tre dagars ledigt bara sådär, men den här gången känns det skönt. Ska bara ligga ner och läsa böcker i tre dagar tänkte jag. Om jag känner mig själv rätt kommer jag vara rastlös redan dag 2, men det är värt ett försök i alla fall. 

2 Comments

 • Helen

  Var rädd om dig! Var på en kurs förra veckan som handlade om arbetsmiljö, en mening som fastnade är:
  Det är inte stressen i sig som är farlig – det är bristen på återhämtning. Ett visdomsord på vägen 🙂
  Är tillbaks i verkligheten efter vår Roadtrip i USA. Hela Route 66 inklusive New York och Memphis. Det var ALLA tiders!

  • Cinderalley

   Ah, mkt bra tips, återhämtning är viktigt!

   ÅH vad himla härligt det låter, hoppas ni hade världens bästa roadtrip! Jag måste verkligen ta mig till Memphis snart (när jag har återhämtat mig från allt det andra 😉 ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *