Sportrelaterat

Veckans bästa dag

Jag utgår från att ni är totalt ointresserade av att läsa om wakeboarding, det skulle jag också vara. Men jag måste ändå säga detta. Nu när jag får börja mina onsdagsmorgnar med att ta hojen ner till havet och sen varva att åka båt med att åka bräda bakom en båt i ett par timmar innan jag börjar jobba, så har onsdag blivit min nya favoritdag. Det är en sån oerhörd ynnest.

Jag märker dessutom redan enorm utveckling. Förra veckan orkade jag knappt hålla mig upprätt runt hela viken vi kör i (ett varv tar kanske 10 minuter). Att åka wakeboard är extremt fysiskt påfrestande, speciellt för armar och axlar, och jag är ganska svag. Efter min första lektion kunde jag knappt lyfta armarna resten av dagen, de var som spagetti. 

Men idag gick det så himla mycket bättre. Istället för att bara stå och frenetiskt försöka hålla mig upprätt så fick jag lite feeling och började öva svängar. Och så orkade jag TVÅ varv istället för ett.

Nästa vecka tänker jag mig att jag kommer se ut ungefär så här:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *