Drömhuset

Så här ser det ut hemma hos mig nu

Ursäkta om jag tjatar om den här flytten, men det här är bara en så himla stor livsförändring. Idag har jag bott här i en vecka och jag har verkligen slitit för att få detta att kännas som ett hem. Jag hatar att bo i mitt i ett flyttkaos, så jag har packat upp och burit och sprungit på Ikea och skruvat ihop möbler och hängt grejer på väggarna. Så här ser det ut nu:

Det här är alltså vardagsrummet. Och ja, det ser väl ut ganska exakt som alla andra ställen jag har bott på de senaste 15 åren. Böcker, tavlor, och leopardmönstrat. Jag gillar när mitt hem ser ut ungefär som en tatueringsstudio. Har smygstartat med en liten krukväxt här inne också. Katterna verkar än så länge ointresserade, så jag kanske slår till på några fler snart.  

Min lilla kontorshörna. Har inte ett separat rum som hemmakontor här eftersom jag inte är gjord av pengar, men det här känns ändå helt ok. Just nu ligger jag dock på soffan med laptopen i knät, det funkar det med. 

Älskar förresten det här soffbordet som jag hittade billigt på Ikea efter att ha letat över hela internet efter något liknande men bara hittat svindyra designvarianter. 

Här kommer en liten sneak peek på sovrummet också:

Herregud, när jag ska jag växa ur den här leopardfasen egentligen?

Steve approves!

22 Comments

 • Cattis

  Du har det så himla fint och ombonat! Älskar böckerna! Och vadå växa ifrån leopard, det blir väl en smidigt övergång till leopardtant om sådär 20-30 år tänker jag ?

 • Gunnie

  Så fint och hemtrevligt! Du har rätt i att det påminner om dina tidigare hem, men varför ändra på ett vinnande koncept? Jag gillar också Ikea-bordet, vi har ett sådant som sidobord.

 • CC

  Så snyggt hem?
  Gillar din stil skarpt.
  En kan aldrig få för mycket leopard.
  Bordet är ju definitivt en klassiker. Det var med det de platta paketen kom in i Ikeas historia.

 • Linda

  Ser jättemysigt ut. 🙂 Man måste inte växa ur någon stil alls tycker jag. Förstår lyckan över att bo själv med husdjur. Har bott så nästan hela tiden sedan jag flyttade hemifrån och älskade det. Är nu sambo och det var fasen traumatiskt i början. Har vant mig nu och min sambo är otroligt förstående över mitt stora behov av egentid. Behöver massor av egentid så krävs kompromissande att vara sambo. Pojkvännen är bo ihop-person men jag behövde ett år på mig från att förslaget kom upp till att jag var redo.:)

  • Cinderalley

   Fint att du har vant dig, men jag kan verkligen relatera. Det är ju mycket billigare att bo tillsammans med någon, så om inte annat kan man ju alltid trösta sig med hur mycket pengar man sparar 🙂

 • Hanna

  Så himla fint du har det!
  En sak jag fått för mig är att när man hyr i USA så är det så himla strikt med att sätta upp grejer på väggarna. Det kanske inte stämmer? Är själv så nojig att sätta upp saker här hemma för att det inte ska bli hål, har du några knep för att orsaka så lite skada som möjligt? 🙂

  • Cinderalley

   Det är nog lite olika. Jag har bara bott på ett ställe där man inte fick sätta upp saker på väggarna, men jag gjorde det ändå såatteh. Fast jag har också använt såna här självhäftande typ kardborregrejer, de är meckiga men funkar rätt bra.

 • Agnes

  Tjata på! Älskar din stil, så coolt hem. Känns så du!

  Får man fråga om Steve, kommer han bo med dig då du har möjlighet att jobba hemifrån?

  • Cinderalley

   Ja, Steve och katterna bor hos mig nu. Det blir bäst så eftersom jag är hemma hela dagarna, så behöver ingen vara ensam. Plus att de är mina bebisar. P får komma och hälsa på dem när han vill dock såklart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *