Helgen som gick

Saker som har hänt de senaste dagarna

Har haft lite svårt att komma på grejer att blogga om på sistone, så nu radar jag helt enkelt bara upp lite grejer som har hänt de senaste dagarna. 

I fredags tog jag på mig kläder och gick ut. Det låter ju ganska simpelt men så här års när det blir mörkt och kallt klockan 16:30 så går jag helst inte utanför dörren om jag kan undvika det. Vilket jag för det mesta kan.

Skulle gå och se Whitey Morgan på North Park Observatory. Insåg halvvägs genom spelningen varför jag egentligen inte lyssnar på country, så då gick jag hem igen. 

I lördags hängde jag hemma hos en kompis exakt hela dagen och meckade med min dirtbike. Vi skulle egentligen bara göra lite små maintenance-grejer som borde tagit 30 minuter, och sen hade vi tänkt ge oss ut och köra. Men det tog 7 timmar istället, utan att vi blev klokare på orsaken till problemen. Nu har jag i alla fall köpt en ny förgasare som jag hoppas kommer lösa allt. Spännande grejer, jag vet. 

I söndags fick jag finbesök av Genevieve och Anya. Genevieve är fotograf och Anya är en av personerna bakom Atwyld, som designar motorcykelutrustning för kvinnor. Älskar deras grejer och kände mig väldigt hedrad när de frågade om jag ville leka modell för deras nya kollektion. Känner mig aldrig så bekväm framför kameran som när Genevieve fotar, hon är magisk. 

Vi fotade lite i mitt garage, och sen ville de ha lite action-foton med fin utsikt, så jag tog min chopper till en golfbana i närheten av mitt hus. Fick visserligen sätta igång den med startkablar eftersom batteriet var dött, men sen gick det bra… ända tills jag skulle köra hem igen och kedjan gick sönder. Bara sådär. Det kändes verkligen som att alla mina hojar motarbetade mig den här helgen.  

Fick ringa bärgningsbil. Roligt ändå att vara i fullt smink och stylat hår och ha en professionell fotograf med sig när man blir bärgad. Ser fram emot att se Genevieves foton från detta, ha. 

Senare samma kväll hörde min kompis Jess av sig och sa att hon var i San Diego. Hon är gift med Pauls lillebror (efter att vi presenterade dem för varandra) och bor med honom i Memphis. Så jag gick ut och tog en öl med henne. 

Sen var det måndag. Klockan 04:45 väcktes jag av att min katt Ninja lyckades välta hela den här klädstången över min säng. Där jag låg och sov. Kan meddela att det inte är jättekul att bli väckt av att få en hel möbel över sig. Klädstången gick sönder i fallet så jag fick kliva upp och laga den och hänga tillbaka allt. Trevligt sätt att börja en ny vecka på!

Senare under dagen var Ninja dock väldigt kelig, så jag tror att hon försökte be om ursäkt för att nästan ha tagit livet av mig några timmar tidigare. Svårt att vara arg på den här pälsbollen även om hon verkligen gör mitt liv svårt ibland. 

Imorgon är det Thanksgiving och jag är ledig i fyra dagar. Det spöregnar ute så jag lär väl mest hänga under en massa filtar på soffan med den här lilla ängeln. Känns helt ok ändå. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *