Vardagsanekdoter

Merry impeachmas

Hej från Stockholm! Här har inget gått som planerat.

Jag landade på Arlanda måndag kväll. Tisdag morgon vaknade jag upp med en rejäl förkylning som bara har blivit sämre och sämre. Idag skulle jag åkt till Visby för att hälsa på min bästis Ida, men istället fick jag gå till vårdcentralen med en misstänkt halsfluss. Det visade sig inte vara halsfluss, men däremot något influensaliknande. Så nu ligger jag här på soffan hemma hos pappa, för tredje dagen i rad, och tycker synd om mig själv. Har feber och ont i halsen och hostar så att det känns som knivar i strupen.

Plus att jag är jetlaggad. Svårt att veta vad som är influensatrötthet och vad som är jetlag. Och så är det kallt och mörkt, men det var mindre oväntat.

Jag tröstar mig i alla fall med detta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *