Resor,  Sverige

Några bra personer jag hängde med i Sverige

Jag hade egentligen tänkt göra ett ordentligt inlägg om mina två veckor i Sverige i december, men så insåg jag att jag knappt tog några bilder när jag var där och då blir det ju inte så kul. Plus att jag var sjuk hela den första veckan, så det blev egentligen bara en riktig vecka. Men jag lyckades i alla fall ta några selfies tillsammans med ett gäng bra personer jag tack och lov hann hänga med. Här kommer de.

Min första dag i frihet (alltså efter att ha blivit frisk och efter att julen var slut) drog jag till Söder och hängde med Sakke som är en av mina bästa personer. Vi körde barrunda och hamnade på något sätt på sunkhaket Carmen till stängning. Det var fint ändå, påminde om gamla tider. 

Bonusbild på mig och Sakke för 13 år sen (!) när vi drack punkdunk på Augustibuller. Nu är vi äldre men tydligen inte så mycket klokare. 

Kvällen efter var jag lite bakis men lyckades ändå pallra mig ut på ytterligare en barrunda på Söder. Puh! Började med middag på Elefantpojken med Matte och Johan, sen mötte vi upp Robban och tog några öl på Bleckan. Sunkhak for the win.

Sen var det lördag, två dagar innan jag skulle åka hem, och jag hälsade på Diana på Lidingö. Vi träffades när hon bodde i LA, men nu är hon tillbaka i Stockholm sen ett par år tillbaka. Vi pratade i alla fall Kalifornien-minnen, kulturkrockar och annat sånt som utlandssvenskar pratar om. 

Söndagen var min sista dag i Stockholm. Åt lunch på Söder med min syster Frida, sen tog vi en drink på Blique by Nobis vid Torsplan där vår brorsa jobbar (och där jag bodde i fyra nätter, kan rekommendera!). Mamma kom också förbi!

En sista selfie som bevis på att jag faktiskt klädde mig lämpligt för vädret för en gångs skull (hade till och med dubbla jackor på mig). Det gjorde jag aldrig när jag bodde här. 

2 Comments

  • emma

    hade nästan glömt bort hur god maten på ep är, måste gå dit snart! bleckan är ju mitt stamlokus (bonus då mitt internet räcker dit också), och måste faktiskt säga att det också är en sån himla favorit. gubbar, tanter och unga vid borden, dessutom är det extremt prisvärd och god mat för att vara ett sunkhak. till och med min kompis björn, som alltid är extremt petig med ställen (han har en lång lista på hipsterställen och ställen som försöker “salta notan” som är no go-zones) har godkänt. det är stort!

    • Cinderalley

      Ja, jag hade inte varit på Bleckan på måååånga år trots att jag bodde ett kvarter därifrån när jag var i Sverige i en månad i somras, men det var definitivt trevligare än jag mindes det. Tycker att det är fint att de har vita dukar i restaurangdelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *