Tatueringar och sånt

Support your local tattoo artist

Så himla många jag känner har förlorat sina jobb de senaste veckorna pga coronaviruset. Förra veckan blev till exempel hela personalen på San Diego Magazine (alltså mitt förra jobb) uppsagda av ekonomiska skäl. En stor del av mina kompisar är frisörer, bartenders eller tatuerare, och de har i de flesta fall förlorat all sin inkomst på obestämd framtid eftersom salonger, barer och tatueringsstudior har fått stänga.

För mig personligen handlar den här pandemin mycket om att balansera mina känslor av lättnad och empati. Lättnad över att just jag inte har drabbats speciellt hårt (i alla fall hittills), och empati för alla jag känner (och inte känner) som har drabbats desto hårdare. För att inte bara sitta hemma och ha dåligt samvete så försöker jag hjälpa mina vänner som inte har någon inkomst just nu. Skickar pengar och köper deras merch och annat för att stödja.

Och häromdagen frågade jag Sal, en av mina kompisar som är tatuerare, om han inte kunde måla en liten tavla åt mig, mot betalning såklart. Jag har länge tänkt att jag ska göra en tatuering av Steve, och Sal skissade upp ett porträtt redan för ett par månader sen. Men eftersom det inte går att tatuera sig nu bad jag honom att måla klart och färglägga skissen istället. Det tog en dag, sen var tavlan klar.

OCH TITTA VAD FINT DET BLEV!!!

Sals specialitet är homoerotik och man-ups (alltså manliga pinuppor), så Steve fick såklart bli en leather daddy. Älskar det lilla benet på mössan.

Så här ser han alltså ut i verkliga livet. Visst blev det likt?

Här kan man följa Sal på Instagram, lovar att det är värt det.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *