Metabloggande

Tillbaka på gamla bloggen

Hej och välkomna tillbaka till nygamla bloggen. Alltså SORRY för att jag flyttar fram och tillbaka hela tiden, men nu borde jag inte behöva göra det igen. Om någon undrar så har jag sen sist gjort följande på min egen-hostade blogg (alltså denna, cinderalley.com):

  1. Flyttat domännamnet till en ny registrar
  2. Skaffat ett nytt säkerhetscertifikat/SSL, så allt är under https nu
  3. Uppdaterat php-versionen på sajten eftersom den gamla gjorde att allt laddade superlångsamt
  4. Skaffat ett nytt tema och flyttat över alla inlägg från cinderalley.wordpress.com

Hade egentligen tänkt försöka undvika allt det här (att hålla på och krångla med serveruppdateringar och sånt är något av det värsta jag vet), men när jag insåg att jag redan höll på att få slut på utrymme för bilder på WordPress.com-bloggen och att jag ändå betalar för webbhotell här så blev detta den billigaste lösningen. Om än den mest komplicerade.

Jaja, utgår från att det inte är någon som bryr sig egentligen. Men hoppas att ni fortsätter läsa här i alla fall ❤️

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *