Listor

En fredagslista

Lånar en liten lista från Hej Hej Vardag.

Humör idag?

Är på ganska gott humör. Det är fredag, högsommar och långhelg. Så länge jag håller mig borta från Twitter eller nyheterna kan detta nog bli en rätt trevlig dag.

Vad gör du exakt just nu?

Har precis ätit lunch (ugnsrostade grönsaker med pärlcouscous och burrata, fint ska det va) och nu ska jag göra klart lite jobbgrejer. Sen är det helg!

Dagens planer

Tänkte ta en halvdag på jobbet och sen göra ingenting i några timmar. Kanske läsa en liten bok och dricka ett litet glas rosé på altanen? Senare ikväll ska jag och Andy hem till Katie och Jordan och äta middag på deras altan.

Helgens planer

Vi har som sagt långhelg här pga Labor Day, så måndag är en röd dag. Det är dessutom Andys födelsedagshelg eftersom han fyller år nästa vecka. Det ska dock bli snorvarmt, så inga av våra vanliga planer kommer funka speciellt bra (hajka, cykla, åka på en liten roadtrip). Det slutar nog med att vi hänger på stranden/i havet så mycket som möjligt istället.

Vad ser du mest fram emot i helgen?

Jag vet inte, bara att vara ledig kanske? Jag älskar ju egentligen värme, det är bara så svårt att göra något när det är 37 grader ute. Och det kommer vara så sjukt mycket folk på stranden, vilket jag egentligen helst undviker. Önskar att jag hade en pool.

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Hände det något roligt den här veckan? Jag kan inte komma på en enda grej. Eller jo, jag fick hem ett par nya byxor som jag hade beställt och de var helt perfekta.

Veckans fundering

Jag försökte verkligen hålla detta inlägg positivt, men i princip det enda jag funderar på just nu är att det känns som att ett nytt inbördeskrig är på gång i USA. Alltså, som att det redan har börjat. Och att det kommer bli ännu värre ju närmare valet vi kommer. Ughh. Men nu fokuserar vi på något roligare. HELG! SOMMAR!

Vad gjorde du för exakt ett år sedan?

Den här helgen förra året körde jag motorcykel genom Oregon och Washington. Tänker mycket på den resan. Jag hyrde en gigantisk Harley och körde runt själv i ett par dagar, utforskade nationalparker och Oregons kust och det var så himla fint. Tror jag behöver åka på fler soloresor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *