Bra saker

Vi vann!

Herregud vilken emotionell bergochdalbana den senaste veckan har varit.

I lördags morse ösregnade det och jag satt i min truck på väg ut till öknen när mobilen plötsligt började surra med sms och pushmeddelanden om att valet – ÄNTLIGEN – var avgjort.

Någon halvtimme senare var vi så långt från civilisationen att det inte fanns någon mobiltäckning, så de kommande 24 timmarna hade jag noll kontakt med omvärlden. Det var en sån kontrast mot hur resten av veckan hade sett ut, där i princip hela världen satt fastklistrade framför nyhetssändningar och Twitter i 96 timmar i sträck. Och det var skönt.

Jag var i öknen med ett gäng kompisar för att campa och köra motocross och få glömma verkligheten för en liten stund, och det var perfekt att få den glada nyheten precis i tid. Alla var överlyckliga och vi firade på olika sätt hela dagen och kvällen. (Bilden på mig och Jesse ovan är från soluppgången morgonen efter, tagen av Dylan Martin.)

Hade jag varit kvar i stan hade det blivit en annan sorts firande. Jag bor precis i utkanten av Hillcrest, som är San Diegos HBTQ-område, och där var det enligt uppgift full folkfest på gatan. Har sett så många foton och videoklipp från storstäder över hela landet där folk spontant samlades på gatorna för att fira, och det värmer verkligen i hjärtat.

Trump och hans fascistfasoner kan dra hela vägen rakt åt helvete, dit de hör hemma.

2 Comments

  • Gunnie

    Det verkar tyvärr inte som man blir av med galningen Trump i första taget. Han måste vara en av världens sämsta förlorare! Med det sagt, ändå skönt att förnuftet segrade, det ger lite hopp i dysterhetens tidevarv!

  • Linda

    Längtar tills Biden äntligen har tagit över så att vi slipper se Trump. Anar att han inte kommer att ge sig utan fortsätta härja lång tid framöver, men rimligen så tar det inte över nyheterna på samma sätt som det gör nu så fort installationen av Biden har skett. Så trött på alla rubriker om påstått valfusk…och på alla republikaner som stöttar honom och som ljuger för hans skull. Senast postkillen, som ju verkar vara allt annat än pålitlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *