Det ofattbara

Bioterrorism och högerextremism

Alltså, det är svårt att nog understryka hur kaotiskt det är att bo i USA just nu. Inte nog med att pandemin fullkomligt löper amok, men det ligger också extremt mycket våld och oroligheter i luften. FBI har varnat för väpnade konflikter i storstäder över hela landet nu i helgen och fram till att Joe Biden svärs in som ny president om en vecka.

Vi hade krismöte på jobbet igår om hur vi ska hantera extern kommunikation om/när shit hits the fan, vilket är ganska absurt när man tänker efter eftersom jag jobbar på ett företag fokuserat på roadtrips och husvagnssemestrar. Men så är läget här nu.

Jag har ägnat mig åt extremt många olika aktiviteter på sistone, och även om jag är försiktig och bara träffar människor utomhus och på avstånd kändes det ändå som att det var dags att gå och testa sig för covid igen. Gjorde detta häromdagen och resultatet var negativt.

Nu tänker jag följa rekommendationerna och stanna hemma så mycket det bara går den närmaste framtiden. Vill helst undvika både dödligt virus och dödligt våld från högerextremister.

2021 hörrni, vilket spännande år!!!

7 Comments

 • Al

  Dystopiskt. Håller fast vid dessa drömmar: Trump fälls i riksrätten. Fredsbud och gatufest a la 1945. Vaccin och sen direkt till kallbadhuset, jag och alla tanterna! <3

 • Jenny

  Vi borjade prata igar om att jobba hemifran. Min supervisor tycker att vi ar redo, och just nu med allt som pagar sa kanns det verkligen som det basta alternativet. Langtar verkligen tills jag far stanna hemma och jobba.

  • Sanna

   JA! Herregud, är så glad för din skull att du slipper jobba med kunder på en restaurang i dessa tider. Och jobba hemifrån låter ju ännu bättre.

   • Jenny

    haha jag med! Men tyvarr sa har en av mina nya arbetskamrater blivit lite val comfortable och borjat ta av sig masken nar hon tar emot samtal. Men som sagt, snart blir det jobb hemifran och da slipper man oroa sig for sant!

 • Linda

  Jag längtar ofantligt mycket efter att träffa mina vänner och min familj. Har helt tappat inspirationen att mötas digitalt nu och vill träffa folk fysiskt. Älskar min sambo och är glad att jag har sällskap av honom, och hundarna, men det är inte nyttigt att leva så här. Nu säger de att vaccineringar av oss som inte är prioriterade kan dröja till årets slut och det känns lite deppigt, men hoppas på att det bara är finsk pessimism.;-) Sverige säger ju till midsommar.

  • Sanna

   Ja man är ju verkligen trött på zoommöten nu alltså, hah. Jag har själv väldigt låga förhoppningar om att få bli vaccinerad i år. Men ja, tur att vi har hundar ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *