Vardagsfilosoferande

Tre snabba onsdagstankar

1.
Idag har jag namnsdag. Jag lärde några amerikanska vänner och kollegor om svenska namnsdagar för ett tag sen, och idag har jag redan fått flera “Happy Sanna Day!”-meddelanden från dem. Fint tycker jag, att få ha sin egen dag.

2.
En märklig (men trevlig) grej som har hänt det senaste året eller så är att mitt hår har blivit lockigt. Bilden ovan tog jag igår efter att bara ha tvättat håret och låtit det lufttorka (fönade dock luggen). Hela min familj har lockigt hår, men mitt har alltid varit ganska rakt. Inte nu längre, tydligen.

3.
Imorgon sticker jag till Las Vegas och hämtar upp en hoj som jag ska köra först genom Mojave-öknen och sen upp i bergen i ett par dagar. Det är omkring 43 grader varmt i både Vegas och öknen, så det här kan bli en smula obekvämt. Men det blir ett äventyr i alla fall!

2 Comments

  • Gunnie

    Men oj, glömde jag din namnsdag?! Oförlåtligt, men till mitt försvar vill jag säga att jag i alla fall kom ihåg Kristina-dagen!
    Det är så häftigt att du plötsligt har fått lockigt hår, hur i allsin dar gick det till?
    Kör försiktigt och var rädd om dig i öknen<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *