Jobbrelaterat

En vecka i Tampa med husvagnar, solsken och en överraskningssvensk

Jag är i Tampa, Florida, sen en knapp vecka tillbaka. Har varit här och jobbat på Florida RV SuperShow, en av de största husvagns/husbilsmässorna i USA. Företaget jag jobbar för ägs av en stor husvagnstillverkare, så en stor del av vår målgrupp är folk som går på såna här mässor. Jag, min chef, och en till kollega har sprungit runt i tre dagar och gjort “content”, samt nätverkat med folk i branschen.

En av dagarna stod vår CEO och pratade med vårt moderbolags Chief Innovation Officer. Hans namnskylt hade ett skandinaviskt namn och jag tyckte att jag hörde en svensk dialekt när han pratade. Jag gjorde en snabb LinkedIn-stalkning och såg att han hade pluggat i Sverige. Så, så fort jag fick chansen gick jag fram och presenterade mig och så började vi prata svenska med varandra. Han kände igen mig som “motorcykeltjejen” från mitt jobbs Instagram, och det visade sig att vi båda är från Göteborg (jag är född där, dock uppvuxen i Stockholm). Så himla liten värld ibland ändå?

Efter att ha varit aktiva och sociala varje vaken stund i tre långa dagar i sträck tyckte min chef att vi skulle lämna mässan och åka på en liten field trip. Vi tog vår lilla hyrbil och körde till en otroligt vacker strand. Vi tog av oss skorna, rullade upp byxorna och bara stod i det alldeles ljumna havet i över en timme. Det var så välbehövligt.

Nu är det lördag och min sista dag i Tampa. Jag hade egentligen tänkt hyra en hoj och köra runt och utforska lite, men det är kallt och regnigt trots att det har varit sol och sommarvärme hela veckan. Så istället har jag hängt på hotellrummet, läst en bok, tvättat en maskin tvätt, packat och förberett lite jobbgrejer. Imorgon sticker jag nämligen till Miami för en veckas motorcykelsemester genom södra Florida. Det ska bli så fint.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *