Helgen som gick

Blodbad, solsken och alldeles för mycket vin

Alltså förlåt för att jag ens nämner detta, men det är 30 grader varmt och strålande solsken i San Diego idag och jag MÅR SÅ BRA av detta. Ska ta en liten jobbpaus om en stund och sätta mig på altanen och läsa en bok. Det tycker jag att jag förtjänar.

Helgen som gick var det också soligt (som det är 90% av tiden här) men några grader kallare.

Sarah och jag satte oss på en uteservering med solen rakt i ansiktet för att verkligen ladda batterierna. Både jag och Sarah gjorde förresten slut med någon nyligen så vi hade bestämt oss för att gå ut och dricka alldeles för mycket vin (för att fira eller dränka sorgerna, lite beroende på vem man frågar).

Vi mötte upp med Katie och Jordan för att äta en tidig middag. The Rose är ett av mina nya favvoställen, en liten vinbar med gott vin och god mat i ett trevligt område (ser alltid någon jag känner som går förbi uteserveringen här).

När solen gick ner blev det KALLT! Det kan enkelt vara en temperaturskillnad på 20 grader mellan dag och natt så här års. Sarah och Katie värmde mina frusna händer ❤️

Lyckades verkligen med målet att dricka alldeles för mycket vin den här kvällen. Nästa dag var jag så bakis att jag knappt lyckades lämna sängen på hela dagen. Vaknade även med blod i hela ansiktet och på mina vita örngott efter att min ena katt (nämner inga namn) hade trampat runt på mig halva natten och lyckats riva upp ett stort sår på min näsa. Jaja, man får vad man förtjänar och allt det där.

4 Comments

  • Linda

    Ah, låter fantastiskt skönt! 🙂 Längtar jättemycket efter sol och värme, men det lär ju dröja till iallafall slutet av maj här. Den här vintern har känts (känns) evighetslång, mycket pga covid och att vi inte gör något tror jag. Hoppas innerligt att det är tillbaka till mer normalt nästa vinter.

  • Linda I

    Härligt! ???
    Längtar också till när det blir varmare här i Sverige så att man kan sitta ute och dricka vin ?
    Lustigt med sådan stor temperaturskillnad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *