Bra saker

Saker som har hänt sen sist

Alltså ni får ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera här. Jag har mått så bra på sistone och livet har varit så allmänt fint och trevligt att det paradoxalt nog skapar en sorts spärr för mig. Liksom, får man ens prata om hur bra man mår när världen står i lågor och folk flyr för sina liv och verkligheten utanför ens egen bubbla är mörk och läskig?

Men jag tänker också att alla kan hålla två saker i huvudet samtidigt. Vardagen pågår liksom.

Här är några saker som har hänt i mitt lilla liv på sistone.

Först en ytlig uppdatering, eftersom jag precis har tatuerat ögonbrynen. Min kompis Claudia som gjorde min microblading för några år sen tyckte att det var dags att testa något nytt, så vi körde nano-bryn den här gången. Är väldigt nöjd!

En annan ytlig grej är att jag för första gången på… jag vet inte, 25 år? faktiskt gillar mitt hår just nu. Det är annars så tunt och trassligt, men sen jag slutade färga, föna och locka det i början av pandemin har det blivit lite gladare. Gillar till och med min naturliga hårfärg!? Ovan känsla. Behöver dock desperat klippa topparna.

Jag har gjort om en del här hemma, både i sovrummet och vardagsrummet. Hade verkligen totalt tröttnat på mitt sovrum och funderade i flera veckor på hur jag kunde göra det lite trevligare utan att behöva måla om eller tapetsera. Nu har det i alla fått ett litet facelift med ljusslingor, nya textilier (ÄLSKAR den här tiger-kudden från Betsey Johnson som jag hittade på rea), nya möbler och nytt på väggarna. Dock mest i den riktningen som inte syns på bilden. Kommer kanske ett eget inlägg om detta!

Och så har jag varit på spelning IGEN! Gick och såg Baroness spela i onsdags och det var så braaaaa. Trots att de är ett stort band spelade de på ett litet spelställe med begränsade biljetter sålda, och publiken hade fått rösta i förväg på vilka låtar som skulle spelas. Gillade verkligen detta koncept.

Sen fick jag hänga med sångaren John Dyer Baizley lite. Vi snackade mexikansk mat (som man gör i San Diego) och så messade han mig på Instagram senare för att berätta att han hade hittat burritos. Så himla roligt/knäppt.

Det har varit så VARMT den senaste veckan. Kanske är det därför jag mår så bra just nu? Antagligen i kombination med att vi ställde om till sommartid för ett par veckor sen. Jag har tagit vara på värmen och dagsljuset och åkt på små motorcykelturer efter jobbet.

Imorgon ska jag och den här hojen förresten iväg på äventyr i ett par dagar. Första stoppet är i Palm Springs där det ska vara 37 grader varmt imorgon. Ska dock bo på ett hotell med pool så jag har ingenting emot hettan.

Ni då, hur har ni det?

4 Comments

 • Ida

  Så lyxigt med varmt väder och sol 🙂
  Nu längtar jag efter sommaren nå jävulskt. Jag bor i Norrbotten så vintrarna är ganska långa.

 • Helen

  blir avundsjuk på dina 37 grader. Låter helt underbart!
  I helgen var det riktigt härligt vårväder här i Skåne, runt 15 grader och sol. Superhärligt.
  Blev en hel del trädgårdsarbete och lunch utomhus. Såg en humla och en fluga – måste
  väl vara säkra vårtecken tänker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *