Vardagsanekdoter

Årets sista inlägg

Det är nyårsafton och jag är inne på dag 15 av min 17 dagar långa julsemester. Har undvikit att sitta framför datorn över huvud taget under de här två veckorna, och då blir det av naturliga skäl inte så mycket bloggande gjort (nån dag börjar jag kanske blogga från mobilen, men har det inte hänt ännu känns det tveksamt).

Här är i alla fall några saker som har hänt under de sista två veckorna av 2022:

Det första är att jag tillbringade 5 dagar på Hawaii förra veckan. Min kompis Genevieve bor på en av öarna och kom över till Maui medan jag var där. Vi hyrde hojar och körde runt Maui. Det var HELT fantastiskt. Vädret var perfekt och vi såg inte till en droppe regn, trots att det är regnsäsong.

Det kanske mest magiska vi gjorde var att köra hela vägen till toppen av vulkanen Haleakala. Vägen upp var brant och slingrig, med helt enorm utsikt hela vägen. Kratern ligger 3000 meter över havet och där upp var det omkring 10 plusgrader och extremt blåsigt, jämfört med 28 grader nere vid havet. Det var som att befinna sig på en annan planet. OTROLIG upplevelse.

En annan grej som hände så här mot slutet av året är att jag råkade färga håret svart igen. Under pandemin lät jag min naturliga hårfärg växa ut för första gången sen jag var typ 12. Men för några veckor sen började jag känna att det var dags för förändring. Köpte en hårfärg som hette “dark brown”, och som visade sig vara så mörkt brun att den i princip är svart. Har även, så här vid 36 års ålder, börjat känna mig bekväm i magtröjor för första gången någonsin, så man skulle kanske kunna kalla detta för en begynnande medelålderskris. Jag vet inte.

På tal om medelålderskris: Det tredje som har hänt ganska nyligen är att jag har börjat använda TikTok. Har haft TikTok ganska länge men inte postat något själv, men sen några veckor tillbaka gör jag alltså egna videor och lägger upp. Har inte så många följare men det gör inte så mycket, tycker mest att det är kul. Det var så länge sen sociala medier kändes roligt (jag tittar på dig, Instagram) och TikTok är fullt av kreativa, smarta, talangfulla och roliga människor. Jag heter cylinderella där om någon vill följa, men en varning för att det mest är motorcykelrelaterat content.

Det var det hela. Hoppas att ni har ett fint nyår. Vi ses på andra sidan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *