Nära döden-upplevelser

En dag senare

Uppdatering: 40% av mina kollegor är uppsagda, men jag har kvar mitt jobb. Fy satan vad stressigt det senaste dygnet har varit.

10 Comments

 • Ulf

  Fy tusan så jobbigt och fy tusan vad skönt att du har jobbet kvar, Men det är ju alltid förfärligt när kollegerna måste sluta även om man själv får vara kvar. Hoppas det ändå ordnar upp sig, på något sätt.

 • emma

  som en som förlorade jobbet i en tech layoff i våras där 20% av personalstyrkan fick gå är jag faktiskt ganska glad över att slippa den blöta filt som det innebär att fortsätta jobba på ett ställe där man förlorat så många bra kollegor. sånt håller i. länge. layoffsen slutade inte där utan har fortsatt under året, så det är såklart fortsatt oro hos mina kvarvarande kollegor. vi som var först ut fick också de mest fördelaktiga villkoren i våra uppsägningar. hoppas verkligen för din och dina kvarvarande kollegor att ledningen gör allt för att ni ska må bra. och att dina kollegor som inte är kvar får härliga nya jobb <3

  • Sanna

   Skönt att du fick de mest fördelaktiga villkoren i alla fall. Här har de sagt att det här är den enda rundan av layoffs, det är klart nu. Men helt säker kan man förstås aldrig vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *