Irritationsmoment

Knas med bloggen igen

Hej! Jag har problem med bloggen igen, som ni kanske märker. Den låg helt nere igår och nu har en massa inlägg försvunnit. Det är något knas med mitt webbhotell som påverkar en stor del av deras kunder, inte bara mig, och jag väntar för tillfället på att de ska fixa problemet.

Jag har haft den här domänen och det här webbhotellet i många, många år och jag har aldrig haft så många tekniska problem som de senaste veckorna. Såklart. Den enda månaden jag faktiskt har bestämt mig för att uppdatera bloggen varje dag.  

Imorgon sticker jag i alla fall till Nya Zeeland, så vi får se hur det går med det tekniska och att blogga under resan. Om inte annat får ni gärna hänga med på Instagram (@cylinderella) under tiden. Tack för tålamodet och stay tuned

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *