Irritationsmoment

Tillfälligt avbrott

Hörrni, en jobbig sak har hänt. Min internetleverantör har blockerat åtkomsten till min blogg från mitt nätverk, så jag kan inte ens öppna bloggen i en webbläsare. Det här problemet gäller enbart min blogg, alla andra sajter går att öppna som vanligt. Jag skriver detta från mitt mobila nätverk på telefonen, men det är segare än mitt WiFi.

Sen igår kväll har jag tillbringat runt 4 timmar på telefon och chatt med olika supportpersoner som inte har kunnat hjälpa. Men imorgon ska det komma en tekniker till mitt hem som förhoppningsvis kan reda ut problemet.

Så fort jag får tillgång igen kommer på allmän begäran ett planeringsinlägg om Nya Zeeland-resan, så stay tuned osv.

2 Comments

  • Siri Stenquist

    Det hade varit superskoj med ett musikinlägg på bloggen typ, om vad du lyssnar på för band och så. Tack vare din blogg började jag lyssna på Against Me! för några år sedan, som nu är mitt bästa band i typ hela världen! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *