Motorcyklar

Att sälja eller inte sälja

Jag tog en långtur på min favorithoj idag, nästan 30 mil. Körde rakt österut från San Diego längs den mexikanska gränsen och det blev varmare och varmare ju längre österut jag kom. Det var precis vad jag behövde.

Jag har haft den här hojen i drygt 7 år och har kört sammanlagt nästan 9000 mil på den. Jag köpte den sprillans ny från Harley-Davidson 2015, det första nya fordonet jag någonsin ägt. Har kört den till både Kanada och Mexiko och över hela västra halvan av USA.

Jag funderar just nu väldigt mycket på att köpa en ny, väldigt dyr motorcykel. Jag äger redan fyra hojar och fem är för många, så om jag köper en ny kommer jag att sälja minst en.

Det absolut smartaste beslutet vore att sälja den här hojen för att ha råd med den nya. Men jag vet inte om jag klarar av det. Älskar den för mycket.

Det här är kanske egentligen inte intressant för någon annan än mig, men jag ligger liksom vaken på nätterna och försöker bestämma mig för hur jag ska göra.

Det är väl egentligen ingen brådska med att fatta ett beslut. Men jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att när jag har fått något på hjärnan på det här viset kommer det inte försvinna förrän jag gör slag i saken. Så stay tuned, antar jag.

5 Comments

 • Ajli

  Jag kan som du säger inte ge någon bra input på just motorcyklar, men jag känner igen fixidéer som inte försvinner förrän man har gjort något. Jag är precis likadan. Jag är ganska drastisk. Ibland leder det till beslut jag får ångra, men det leder åtminstone till rejäla beslut och upprotningar och omgörningar och det är ROLIGT! Det är mycket roligare att vara drastisk än att ligga sömnlös 🙂

  • Sanna

   Håller med! För mig har det dock hittills aldrig lett till ett beslut jag har ångrat, vilket gör detta ännu farligare haha.

 • Gunnie

  Nej, sälj den inte! Bara en spontan reaktion, som jag inte riktigt kan motivera. Mer än att jag faktiskt har suttit på den en gång.

  • Sanna

   Förstår känslan 🙂 Tror i och för sig att du satt på min förra hoj, inte denna? Men det spelar nog ingen större roll egentligen.

 • Ajli

  WOOOW, vad du är bra!! Men det är inte farligt att ångra beslut heller, jag har två tatueringar som jag bara vill ha bort och jag gifte mig i en knallrosa prinsessklänning och jag bröt armen när jag tänkte att jag nog kunde göra en tail grab på snowboard. Det gör inget, ångrar ändå hellre saker jag gjort än saker jag aldrig gjorde och så tror jag det är med de här stora besluten och dyra köpen 😀 Heja heja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *