Vardagsfilosoferande

Behöver en varm och tyst helg i öknen

Jag har sällan varit så glad över att det är fredag som just den här veckan. Har haft några av de mest intensiva jobbveckorna i hela mitt vuxna liv och nu är jag så himla, himla trött. Klockan är bara tolv på dagen men jag är redo att krypa tillbaka ner i sängen och sova i minst 24 timmar.

Nu går det inte riktigt för sig, dels har jag fortfarande en massa jobb att göra klart innan helgen och dels ska jag upp tidigt imorgon bitti och köra till öknen för att campa och åka enduro med ett gäng kompisar. Men jag tänker ändå att det blir en bra helgsyssla. Att sitta i värmen i öknen (det ska bli över 30 grader där i helgen) och snacka skit och inte behöva tänka på jobb låter faktiskt rätt perfekt just nu.

Just öknen är för övrigt mitt bästa ställe att åka till när jag är stressad och behöver total tystnad för att kunna slappna av. I teorin tänker jag alltid att jag vill sitta i skogen och titta på träd men det är så mycket liv i skogen. Insekter och djur som för oväsen, trädkronor som låter i vinden. I öknen är det helt tyst. (Förutom våra hojar då, men de går ju att stänga av.)

Vad ska ni göra i helgen?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *