Vardagsanekdoter

Detta är inte ett aprilskämt

Hej hej bloggen! Glad april. Det har varit mycket på sistone, men nu tänker jag prova en sån här blogga-varje-dag-månad igen. Den förra blev inte så bra eftersom mitt webbhotell kollapsade och jag förlorade en massa inlägg som de inte lyckades återskapa, och sen åkte jag på semester. Nu kör vi igen! 

Idag ska jag göra något så spännande som att träffa en internetkompis IRL för första gången. Det brukade jag göra jämt en gång i tiden. Har träffat så många av mina nära vänner genom internet. Men nu var det ett tag sen. 

Hon som jag ska träffa idag bor i Washington, D.C. och är i Kalifornien för att gå på bröllop. Medan hon ändå är här passade hon på att hyra en hoj och åka på en veckas soloäventyr. Hon läser även böcker och har smarta politiska åsikter. Så ni hör ju att det låter som en person jag kommer överens med, trots att vi hittills bara har varit instagram-vänner.

Kul! Lite nervöst!? Vet inte varför.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *