Jobbrelaterat,  Vardagsanekdoter

Direktrapportering med staycation och goodiebags

Professionella bloggare som bloggar varje dag är smarta och planerar ut sina inlägg och schemalägger dem i förväg. Så jobbar inte jag. Istället kommer jag på varje eftermiddag eller kväll att just det, jag måste ju blogga också, vad ska jag skriva om egentligen? Så den här månaden blir det mycket liveblogg, med exakt vad som händer i mitt liv medan jag skriver inlägget.

Just för tillfället befinner jag mig på ett hotell några kilometer från mitt hem. Har blivit inbjuden av en motorcykeltillverkare för att vara med på presslanseringen av deras nya hoj. Får inte säga mer än så förrän imorgon, då själva lanseringen äger rum, men ikväll ska det i alla fall firas med cocktails och middag här på hotellet. Imorgon ska vi ut och köra den nya hojen hela dagen. Kul!

En av mina favoritgrejer med såna här event är att tömma goodiebagen och se vad man får med sig hem. Har så mycket gratisgrejer som jag faktiskt använder, framför allt vattenflaskor. Om du känner mig vet du att jag inte går någonstans utan en vattenflaska.

I dagens kasse låg det kaffe, en mini-espressomaskin, kaffemugg och en massa swag och snacks (skulle lagt upp en bild men allt har loggor från den nya hojen på sig, så det får bli imorgon istället). Jag dricker inte kaffe så det här får bli födelsedagspresenter eller nåt. Däremot har jag redan huggit in på en liten påse popcorn som låg i goodiebagen.

Ja det var väl allt för dagens direktrapportering. Imorgon får ni se hojen!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *