Vardagsfilosoferande

En liten smak av värmen

Det har varit så VARMT och skönt de senaste dagarna. Jag har frusit så mycket den här vintern, speciellt inomhus, eftersom mitt hus har papperstunna väggar och det har varit ovanligt kallt och regnigt i flera månader. Helt klart den kallaste vintern på de snart 15 år jag har bott här.

Men idag var det 26 grader varmt ute och jag gick hemifrån i bara t-shirt, utan att ens ta med en jacka. Det var nog första gången det här året.

Och såklart har det blivit varmt igen precis i lagom tid till att jag behöver åka till Ohio och jobba. Där är det fortfarande betydligt kallare.

Jag vet att det är bortskämt att klaga. Men när man betalar multum för att bo i södra Kalifornien där det alltid ska vara perfekt väder vill man liksom ha valuta för pengarna. Annars kan man lika gärna bo i Ohio.

(Eller nej, det är en konservativ stat så där går det ju inte att bo.)

2 Comments

  • Hanna

    Men hur härlig bild??!! Skulle älska att ligga på en solstol med den utsikten. Efter en -med mellansvenska mått mätt- varm helg (sol och 15-20 grader) började veckan med grått och regn. Försöker intala mig att det är bra att det regnar, för de har sopat sand från vägarna i veckan, och dammet som är kvar måste ju regnas bort. Och doften av vårregn är ju inte helt fel heller. Men ändå, att ligga i solen under palm hade ju varit snäppet bättre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *