Helgen som gick,  Motorcyklar

Inte riktigt ett foto i timmen, men några timmar i alla fall

Jag hade egentligen tänkt köra ett foto i timmen igår, men jag glömde bort det så fort jag lämnade hemmet. Så här kommer några foton från random klockslag under gårdagen istället.

09:00

Jag vaknade vid 7-tiden och låg kvar i sängen till 8. Då klev jag upp och åt frukost. Efter frukosten var det fint ljus i mitt vardagsrum. Turtle gillar att sitta i fönstret och spionera på grannarna.

12:00

Jag tog hojen norrut och mötte upp med K, min Instagram-kompis som var i San Diego och hälsade på. Vi tog en liten motorcykeltur till Viewpoint Brewing för att äta lunch. Det var blå himmel och vi satt ute i solen, vilket kändes otroligt välbehövligt efter allt regn.

Det har regnat så OERHÖRT mycket här de senaste månaderna. Försöker att inte klaga på detta för mycket inför folk som inte bor i Kalifornien eftersom vädret är ännu sämre nästan överallt på vintern, men allt det här regnet skapar rejäla problem eftersom ingenting här är byggt för regn. Det blir översvämningar överallt och vägarna har liksom gått sönder. Det är stora HÅL i gator och motorvägar. Livsfarligt! Vi fick köra slalom mellan potthålen hela dagen.

14:00

Är man i Kalifornien måste man ta ett foto vid stranden, så är det bara.

15:00

K ville äta glass så jag tog med henne till det mest turistiga stället i stan, nämligen boardwalken i Mission Beach. Här finns det ett nöjesfält och en glasskiosk som säljer enorma glasstrutar och en lång sandstrand som är perfekt för people watching. Jag brukar egentligen bara äta glass på sommaren, men gjorde ett undantag den här dagen. Choklad är den perfekta glassmaken, så är det bara.

15:30

Vi åt vår glass på stranden och sen var K tvungen att åka och lämna tillbaka sin hyrhoj. Jag åkte hem för att sitta på soffan och vara oerhört mätt resten av kvällen.

Det var en himla fin kompisdejt i alla fall. Planerar redan att åka och hälsa på henne i D.C. i höst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *