Vardagsanekdoter

Liveblogg från en baseballmatch

Vi kör väl vidare på livebloggandet här. I skrivande stund befinner jag mig på the Great American Ballpark i Cincinnati där hemmalaget Reds spelar mot Texas Rangers. Baseball är en extremt tråkig sport men jag sitter i alla fall här med ett gäng kollegor jag inte har träffat på länge så det är trevligt.

Jag kan för övrigt inte dricka öl längre, det är sorgligt men nu är det så. Så jag beställde ett glas chardonnay istället och detta är vad jag fick. Tror inte att bartendern någonsin har hällt upp ett glas vin förut (baseball är helt klart mer av en ölsport), han gav mig en halv flaska! Alldeles för mycket för en tisdag.

Oj, nu vann Reds! Stadion är nästan tom men de som är här blev glada. Dags att sluta blogga. Hej så länge!

6 Comments

 • Helen

  Vilket roligt inlägg! Börjar med den oväntade rubriken och fortsätter med vinet. Gud vad mycket! Fick du i dig allt??
  Hoppas att du inte frös för mycket och att mötet med kollegorna vägde upp den tråkiga matchen.

 • Anna

  Haha, jätteroligt inlägg! 🙂 och håller med om att baseball är tråkigt. Gick på en match i Boston när jag var au pair och det var fruktansvärt. Borde kanske ha läst på lite om både spelarna och reglerna före, fick ju värsta chocken när matchen tog typ 4 timmar. Oh well. Jätteroligt att du orkar blogga varje dag! Så kul att läsa! 🙂

  • Sanna

   Haha ja, de har tydligen infört nya regler det senaste året som gör att matcherna är mycket kortare nu. Folk orkade visst inte sitta och kolla på världens tråkigaste sport i 4 timmar längre 😀 Den här matchen var “bara” 2,5 timmar lång, vilket ändå känns som rätt mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *