Vardagsanekdoter

Livet är för kort för sport

Hej från Cincinnati! Eller, från norra Kentucky, om vi ska vara noga. Ohio och Kentucky gränsar till varandra, med Ohiofloden i mitten som en fysisk gräns. Mitt jobb har kontor i Cincinnati, som alltså ligger i Ohio, men när jag är här bor jag alltid på Kentuckysidan. Det här är den nuvarande utsikten från mitt hotell. Floden, downtown Cincy och så ett helt gäng broar.

Jag älskar broar och när jag är här på sommaren promenerar jag gärna över dem. Sist jag var här hyrde jag till och med en hoj och körde över broarna. Just nu är det alldeles för kallt både för långa promenader och motorcykelturer. Däremot ska jag tydligen gå och kolla på baseball imorgon med mina kollegor.

Min kollega K hämtade upp mig på flygplatsen. Då messade en annan kollega och frågade om vi ville hänga med på “the Reds game” imorgon. Jag fick fråga K vilken sport det rörde sig om, och det visade sig alltså vara baseball. Alla fick sig i alla fall ett gott skratt åt mig, men det är lugnt. Är stolt okunnig när det gäller amerikansk sport.

Vi får se om jag fryser ihjäl på utomhusstadion imorgon. Packade helt klart inte för att vistas någon annanstans än på kontoret den här veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *