Nära döden-upplevelser

Nackspärren från helvetet 

Här är en kul sak som hände i mitt hotellrum i morse: Jag stod i badrummet och satte upp håret i en tofs när något knäckte till i min nacke. Jag antar att jag sträckte en muskel eller något, men det gjorde så ont att jag s v i m m a d e. 

Jag har svimmat tidigare ett par gånger och märker när det är på väg att hända. Så jag hann lägga mig ner på golvet innan det svartnade helt. Var nog bara avsvimmad i några sekunder, men det var ändå obehagligt. Har aldrig svimmat pga smärta tidigare.

Jag lyckades i alla fall ta mig in till kontoret. Sitter i långa strategi- och planeringsmöten hela dagarna den här veckan, vilket är mentalt och fysiskt utmattande även i vanliga fall. Hade så ont i nacken att jag grät inombords (och möjligen lite utombords också) den första timmen eller så. Nu är klockan snart 14 och det känns något bättre. Kan inte vrida huvudet, men sitter jag helt stilla gör det åtminstone inte aktivt ont. 

Mina kollegor är i alla fall väldigt gulliga och hjälpsamma. Det är ingen som tvingar mig att vara på jobbet just nu. Men jag kom ändå hela vägen från Kalifornien till Ohio för att vara med på de här mötena, så det skulle kännas lite dumt att missa dem.

Imorgon ska jag kliva upp klockan 3:30 på morgonen för att flyga hem igen. Håller tummarna för att nacken är bättre innan dess!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *