Helgen som gick

Påskafton, tydligen

Jag insåg just att det är påsk den här helgen. Vi har ingen extra ledighet och jag är personligen helt ointresserad av att fira påsk, så den här högtiden brukar komma och gå utan att jag riktigt lägger märke till den.

Idag var det i alla fall strålande solsken och jag gav mig ut i naturen med mina bästisar Katie och Sarah. Vi åkte till Mission Trails som är ett stort friluftsområde i centrala San Diego och hajkade drygt 8 kilometer som mest bestod av väldigt branta backar.

Branta backar i Mission Trails är anledningen till att mitt knä är kasst, eftersom jag hajkade så pass många såna under pandemin att det totalt pajade mitt knä, så det här var kanske inte världens smartaste idé. Jag kan sprinta uppför branta backar utan problem, det är nedförsbackarna som är boven i det här dramat.

Men det var så himla fint här att det nog ändå får vara värt det. Jag har aldrig sett Kalifornien så grönt som det är just nu. Alla rekordmängder regn vi har haft den här vintern har gjort att hela delstaten står i blom. I vanliga fall är det så torrt att naturen mest går i olika nyanser av brunt. “California brown” kan man kalla det. Nu är det grönt och blommor överallt.

Efter hajken gick vi och åt lunch på en uteservering. Sen åkte jag hem och gjorde ett oljebyte på en av mina hojar samt tvättade två av hojarna. Nu sitter jag på soffan med väldigt ont i knät. Ska läsa ut en bra bok jag snart är klar med och hoppas på det bästa.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *