Vardagsanekdoter

Slut som artist

På tal om att vara mentalt och fysiskt dränerad… Har jag nämnt hur mycket det är på jobbet just nu? (Ja, det har jag.) Min chef messade mig idag och frågade “How would you feel about going to Cincinnati next week?” Det var formulerat som en fråga, men jag vet att hon egentligen menade att hon vill att jag åker till Cincinnati nästa vecka. Mitt jobb har huvudkvarter där och nästa vecka är det en massa viktiga möten som jag skulle behöva vara med på.

Så nu åker jag till Ohio måndag morgon. Klockan 6 går flyget, vilket innebär att jag måste kliva upp klockan 3 på morgonen. Precis så vill man väl alltid starta sin vecka, eller?

Jaja, det blir väl bra. Jag gillar egentligen att vara på kontoret och få träffa mina kollegor IRL ibland, det här var bara lite väl i sista minuten. Hade tänkt göra roliga saker den här helgen men nu lutar det åt att jag stannar hemma och packar istället. Det är kanske lika bra. Jag är så himla trött efter den här veckan, med både maratonjobb och motorcykelevent. Ser fram emot att sova i min egen säng i två och en halv nätter innan det bär iväg igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *