Vardagsfilosoferande

Trött men peppad

Hej! Vet inte vad som hände den här veckan. Det blev maj och måndag och plötsligt hade jag inte en enda sekund över på hela veckan. Jobbet är väldigt intensivt just nu, plus att jag bestämde mig för att jag ska ta nya hojen till Mexiko i helgen (den behövde bara en snabb mjukvaruuppdatering, så inget allvarligt), men eftersom den är spillans ny behöver jag köra in motorn först. Så varje dag efter jobbet den här veckan har jag gett mig ut och kört. Är helt utmattad nu.

Det ska i alla fall bli fint att få hänga på en strand i San Felipe med en massa kompisar den här helgen. Och eftersom jag börjar känna mig lite utbränd av jobbtempot just nu har jag dessutom tagit en vecka ledigt mot slutet av maj. Tänkte checka av en av mina planerade roadtrips innan det blir för varmt i öknen.

Och och och! Jag behöver åka tillbaka till Cincinnati i juni, så jag passade på att lägga till lite extra ledighet runt den resan också. Så idag har jag bokat en hyrhoj och hotell för en helt annan spännande liten roadtrip nästa månad. Tänkte ta mig till Great Smoky Mountains, som är den mest välbesökta nationalparken i hela USA. Där har jag aldrig varit innan.

Jag må vara utmattad och överarbetad, men inget get mig mer energi än att planera en motorcykelroadtrip. Så peppad på allt detta nu!

6 Comments

 • Anna i Portugal

  Vad kul med flera roadtrips a head! Gillar det sättet att resa på också (kanske tydligt när en bott på heltid i husbil i tre år). Hoppas du får en magisk helg i Mexico med vänner och att nya MC:n sköter sig!

 • Johanna

  Hej Sanna.
  Jag uppskattar verkligen din blogg. Den ger mig en bra känsla. Jag är 36 år och barnfri, kanske inte det jag vill framöver men det blev så i livet. Hundarna och naturen blev nummer ett för mig!
  Ha en fin helg
  // Johanna, Uppsala Sweden 😋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *