Halloween,  Livet är en fest

Den perfekta födelsedagen

Egentligen ska man väl som vuxen inte bry sig så himla mycket om att fylla år, alternativt tycka att det är lite jobbigt att bli ett år äldre. Men jag kan inte hjälpa det, jag älskar födelsedagar och allra mest min egen. Inte konstigt kanske när ens födelsedag blir så perfekt som den var det här året. Några höjdpunkter från dagen:


Jag kom till kontoret klockan 8:30, och strax därefter kom någon på jobbet på den briljanta idén att gå och köpa champagne och apelsinjuice och börja arbetsdagen med att dricka mimosas. Mitt i allt detta dök min chef upp med blommor och dagens bästa överraskning – en flaska guldchampagne! Ja, den slutsålda specialvarianten som jag blev bestulen på ni vet. Lyckan över detta vet liksom fortfarande inga gränser.


Som om inte champagnen och blommorna var nog fick jag dessutom en tatuering (i form av en bonus på lönechecken som enligt instruktionerna endast får användas till tatueringar) och så bjöd min chef ut hela kontoret på finlunch med födelsedagstårta. Alltså, har jag sagt att jag har världens bästa chef? Nästan så att det är lite trist att sluta på jobbet bara av den anledningen.


Ungefär så här såg det ut hemma hos mig några minuter innan en massa bra folk stormade in i full zombiemundering för lite förfest innan kvällens riktiga firande.


Zombieskogshuggaren, Beetlejuice och så min kanske lite väl ironiska zombiebrud, precis efter att vi hade druckit upp hela flaskan med guldchampagne. Så himla värt.


Vi drog till Hensley’s för att kolla på The Creepy Creeps, som tillägnade mig en låt och uppmanade alla att köpa födelsedagsdrinkar åt mig, och som dessutom gav mig fina födelsedagspresenter i form av bandmerch och godis.


Älskar folk som är seriösa med sina kostymer, och önskar att jag hade kommit ihåg att ta fler bilder. Men det var väl ungefär den födelsedagen det. Nu är det uppladdning inför den riktiga Halloween-festen imorgon som gäller.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *