Drömhuset

Nyinflyttad

Efter en lång och slitsam helg av bärande, körande och uppackande är jag nu officiellt inflyttad i mitt nya hem. Dessvärre dröjer det ytterligare en vecka innan jag får internet på den nya adressen, så den här veckan sitter jag i min gamla lägenhet och jobbar. Jag är så van vid att jobba hemifrån i pyjamas och tofflor hela dagarna att det är lite av en omställning att plötsligt behöva ta på sig riktiga kläder och åka till ett kontor igen. Även om kontoret i det här fallet är en helt tom lägenhet med bara ett skrivbord och en dator i. Men eh, ja. Man får ta det goda med det onda liksom.

Mitt nya hus är för övrigt himla trevligt. Lägger upp lite bilder när jag har fått undan alla flyttkartonger och det inte ser ut som en krigszon längre.

Det var väl ungefär allt jag hade att säga just nu. Move along.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *