Sportrelaterat

Det här går ju som på… is

Ni vet hur jag sa att jag ville röra på mig mer det här året än förra? Hittills har det gått över förväntan. Den här veckan har jag till exempel varit på gymmet FYRA gånger. Det har nog aldrig hänt tidigare, och jag känner mig inte helt säker på att det kommer fortsätta så här. Men men, so far so good.

Idag gick jag inte till gymmet, men fick ändå en dos motion. Jag var nämligen och åkte skridskor med Katie, Stacey och Ryan. 

Det finns en ishall i närheten av där vi bor och på söndagar kostar det bara 8 dollar i inträde. Hyra av skridskor ingår. 

Det var väldigt mycket folk och lång kö för att komma in när vi kom dit, men det var kul ändå. Jag har inte åkt skridskor på säkert minst 20 år, men efter en liten stund började mina skills komma tillbaka, i alla fall en smula. Tycker att det är betydligt läskigare att åka rullskridskor, även om det är ungefär samma princip. 

Vi har alla en vit månad och anstränger oss för att hitta på aktiviteter som inte involverar alkohol. Det här var ett roligt exempel, så det gör vi nog igen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *