Uncategorized

LÖRDAG

Jag insåg just att jag missar årets bokrea. För första gången någonsin sedan jag lärde mig betala för mina egna böcker. Nog för att paperbacks är ett storsäljande format i det här landet, men inte motsvarar priserna den svenska pocketboken. Och utan den där personalrabatten på Akademibokhandeln jag dessutom hann vänja mig vid blir det inte många böcker köpta här. Till råga på allt finns alltså inte ens en februari-rea som sista utväg. Lite deprimerande är det, faktiskt – jag saknar mina välfyllda bokhyllor. Tur i alla fall att jag bor två kvarter från ett välsorterat bibliotek.

I övrigt råder det sjukstuga på 30th Street idag; min roomie har vattkoppor och jag är, ja, ganska rejält dagen efter. Boten: avocadomackor och säsong 3 av South Park.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *