Uncategorized

SÖNDAG

Det har varit ett par upptagna dagar på sistone, därav det bristande bloggengagemanget. Idag har jag jobbat som bartender på ett poolparty i en lyxvilla hos ett minst sagt välbärgat lesbiskt par (HEL’s som mina roomies kallar dem, high-end lesbians). Mitt jobb gick i princip på att korka upp vinet, hälla upp ölen och fylla på chipsskålarna. Och eftersom det knappt var någon som söp till det stod jag mest och småpratade med gästerna (uteslutande gaykvinnor 40+). För besväret fick jag en check på $160, gratis mat och dryck, samt en och annan potentiellt värdefull kontakt. Win!

Dagens fest var alltså en avslutning på San Diego Pride som har pågått den här helgen. Igår lördag gick jag i paraden tillsammans med rollerderby-laget Renegade Rollergirls. Eller gick var väl att ta i, jag fick åka cykeltaxi hela vägen. Solbrännan efter att ha varit ute i Kalifornien-solen precis hela dagen är inte att leka med idag. För övrigt är det tydligen inte bara New York-piloten som tycker att jag liknar Katy Perry – runt fem personer kom fram till mig under Pride och påpekade samma sak. Men jag fick ett par “omg you look like Bettie Page” också, så det jämnar väl ut sig.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *