Uncategorized

Imorgon

Imorgon är det Memorial Day. Memorial Day “commemorates U.S. soldiers who died while in the military service”, enligt Wikipedia. Är det därför bara jag som tycker att det är märkligt när folk önskar varandra en “happy Memorial Day”? Det är ju inte happy, det är ju bara tragiskt. Att minnas folk som dött i något meningslöst jäkla skitkrig i tron att de tjänat ett högre syfte. Det här gör mig faktiskt lite upprörd.

Men bortsett från själva innebörden är Memorial Day en trevlig högtid – jag är ledig från jobbet och får betalt för det. Förra året var jag i New York med min mor på Memorial Day. På Coney Island blev jag seriöst erbjuden jobbet som tatuerade damen på en freakshow. Ångrar fortfarande inte att jag tackade nej till det.0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *