Uncategorized

TV MANIA

Jag har inte haft tv på två år. Eller, alltså, jag har en tv-apparat, men inga kanaler. Tv:n används mest för att vid sällsynta tillfällen se en hyrfilm eller två. (Vi går ju på bio gratis, så att hyra film känns lite som ett slöseri med pengar.) För mig är tv ett fördummande waste of time, och jag avskyr tanken på slötittande och passivt mottagande av reklam. Däremot gillar jag tv-serier. Välskrivna serier som jag kan se utan reklamavbrott, på en tid som passar mig snarare än på en nationell prime time. När jag var mellan jobb förra sommaren spenderade jag och min laptop alldeles för mycket tid på tv-serier. Jag la mig till med vanan att se en hel serie, från första till sista avsnittet, alla säsonger, och plöjde bland annat hela Lost (eller ja, fram till säsong 5, sen orkade jag faktiskt inte mer), Dead Like Me, Weeds, Criminal Minds, Greek, Arrested Development och ganska många fler.

Vart jag vill komma med allt det här är fortfarande lite oklart. Här är i alla fall två av mina favoritscener alla kategorier när det gäller tv-serier. Båda lite tagna ur sin kontext. Att se hela avsnitten rekommenderas.

The Office, säsong 3, “Branch Closing”:

Gilmore Girls, säsong 7, “Santa’s Secret Stuff”:

0 Comments

  • Samantha

    Hahaha, Lorelai är fan det bästa som finns! Underbart är det. Och Luke, denna Luke.

    Because my brain is a wild jungle full of scary gibberish. "I'm writing a letter. I can't write a letter. "Why can't I write a letter? I'm wearing a green dress. "I wish I was wearing my blue dress. "My blue dress is at the cleaners. "'The Germans wore gray. You wore blue. ''Casablanca'. "'Casablanca' is such a good movie. "'Casablanca.' The white house. Bush. "Why don't I drive a hybrid car? I should drive a hybrid car. "I should really take my bicycle to work. "Bicycle. Unicycle. Unitard. Hockey puck. Rattlesnake. Monkey, monkey, underpants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *