Uncategorized

Kanske om 10 år när vi är rika

Vi bor ju som ni vet i drömhuset, så jag känner inte direkt något trängande behov av att flytta, alls. Men, lite då och då leker jag med tanken på att flytta ut på landet och bo på en stor gård med oändliga betesmarker, och ha ett helt gäng hundar, katter och ett par hästar. Det fina med Carlsbad är att gränsen mellan staden och landet är hårfin, så vi skulle i princip kunna flytta bara några kilometer österut och befinna oss på landet. Det passar mig fint eftersom jag egentligen är en storstadstjej, och skulle känna mig alltför isolerad om landet var för många mil från staden.

Igår satt jag och slökollade lite bland bostadsannonserna och hittade några hus där jag skulle kunna tänka mig att bo. Här till exempel. Bara 10 minuter från där vi bor nu. 400 kvadratmeter, pool och jacuzzi, 4 badrum, hage och paddock. Och bara 45.000 kronor i månaden. Som hittat! Eh, he he. Jaja, drömma går ju.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *