Drömhuset,  Vardagsanekdoter

Grannsämja

Jag fick nycklarna till nya lägenheten igår, och passade på att åka dit med lite grejer, mest för att det känns som slöseri att köra de dryga 4 milen ner till San Diego och tillbaka utan att ta med sig ett flyttlass. Och alltså, att kliva in i min alldeles egna lägenhet ensam för första gången var så himla fint. Den var liksom ännu bättre än jag kom ihåg den från visningen.

Dessutom sprang jag in i grannen ovanför, som visade sig vara en tjej i min ålder med en massa piercingar, färgat hår och världens sötaste hundvalp. Hon föreslog genast att jag skulle komma upp på en öl när jag flyttat in på riktigt, och jag är såklart inte den som tackar nej till varken öl eller nya vänner. Det är en grej jag verkligen har saknat med att bo i North Park, att alla ens grannar är typ unga miljöaktivister och tatuerade gamla punkare. Här i Oceanside får man ju leta med ljus och lykta efter vettigt folk att beblanda sig med.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *